Ini Saya

Sunday, September 2, 2012

mode: malas

arghhhhh...tiba-tiba aku kena masuk pejabat waktu hujung minggu ni...
malasssssssssssss

p/s: tension

Thursday, August 30, 2012

buah-buahan




haaa, korang tahu tak, buah apa ni? teka...

Tuesday, August 28, 2012

MACAM-MACAM


hari ini nak kongsi sikit pasal produk kecantikan..kikiki
produk di atas yang saya guna selama ni..
syukur tiada kesan sampingan..
digunakan sebagai pelindung dari ultra uv light..
insyaALLAH





INDAHKAN PEMANDANGAN DI ATAS...

lala kerja...

selamat berkerja kepada yang bekerja...
mood anda hari ini???
senyum dan ceria selalu ok..

Sunday, August 26, 2012

new edition..

yuhu wantong kembali
mulai hari ini akan kembali berblogging dengan aktifnya
petua untuk hari ini..
perkara yang perlu dilakukan sebelum masuk ke rumah bagi yang muslim

1. Baca basmalah 3x
2. senyum
3. Bagi salam

kemudian masuklah ke rumah...insyaALLAH dapat menghindarkan perkara-parkara yang tidak diingini dalam rumah tangga..


P/S: NIAT AMAL DAN SAMPAIKAN

Wednesday, May 9, 2012

arsenal

i luv arsenal...

jersi pun dah baru...

tinggal satu perlawanan lagi bagi menentukan tempat ke Liga Juara-Juara tahun depan...

moga-moga berjaya untuk perlawana terakhir tersebut...

insyaALLAH...


i luv ibu...

selamat hari ibu...

la..la..la...

Monday, May 7, 2012

i luv malaysia

i luv malaysia...

jangan sampai suatu hari nanti, nak pergi beli keropok lekor di negeri terengganu dari kuala lumpur, penuh sekatan jalan raya gara-gara negara tidak aman, maka perjalanan mengambil masa yang agak panjang untuk sampai ke destinasi...

jangan sampai nak keluar rumah pakai bulletproof gara-gara negara tidak aman..

tidakkah kita ambil iktibar dari sejarah, bagaimana penjajahan berlaku ke atas tanah melayu disebabkan pergaduhan sesama kumpulan, kaum, bangsa...

sedarlah umat malaysia, sayangi negara kamu ini..

luahan hati...

Saturday, April 7, 2012

Buku conteng-conteng

Pernah main conteng-conteng dibuku atau mana-mana tempat yang boleh dicapai? Masa kecil, remaja, atau dewasa? Amalkanlah main conteng-conteng kerana perbuatan itu sedikit sebanyak boleh menjana kreativiti dan kecekapan otak berfikir...bagaimana? Langkah pertama sediakan satu buku tulis atau apa-apa buku kosong yang kamu suka atau yang berwarna mengikut citarasa sendiri. Kemudian tulislah, lukislah dan letaklah apa yang kamu suka dalam buku tersebut supaya buku tersebut boleh menjadi sumber rujukan pada masa akan datang, insyaALLAH...

Tuesday, April 3, 2012

Mari mulakan langkah baru






yuhuuu, pekabo sume...Sudah lama tidak 'berblogging'. Alkisahnya kerana teramatlah sibuk...hmmm...Mari layan gambar-gambar di atas...

cantik tak? inilah ciptaan TUHAN. Sangat indah. Gua ini namanya Gua Tempurung, Perak. Kalau nak jalan-jalan atau cuti-cuti Malaysia, bolehlah melawat gua ni. Sangat berbaloi. Waktu ni kelawar boleh dikatakan tidak banyak. Tidak pasti mana menghilangnya kelawar-kelawar tersebut.

layan...

Tuesday, January 17, 2012

Masuk ke dunia baru

Hari ni sudey masuk hari kedua wantong berkursus, penat ada, boring ada, best pun ada...Layan je la...

Hari ni belum baca paper lagi, real paper, bukan alam maya punya paper, owhhhh rindukan paper...

Ada satu taman kat tempat wantong berkursus ni, cantik sangat...

Saturday, January 14, 2012

2012

Akhirnya berjaya jugak aku post latest entri untuk tahun baru...hohohohoho... Semogo di tahun baru ini, bertambah cemerlang dari semua segi, sudut dan sewaktu dengannya, insyaALLAH.

p/s: tahniah L.C.W

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails