Ini Saya

Monday, January 10, 2011

Beli-Belah





Yehaaa... Mari membelah, gambar di atas adalah antara barang-barang yang telah dibeli... Mari main masak-masak. Hati-hati jika membeli santan kelapa. Pastikan anda tidak terbeli santan yang dicampur UBAT atau BAHAN KIMIA yang berbahaya.

8 comments:

zacky ~786~ said...

wahhh .. msk apekah ???

~~su manje~~~ said...

uiks...sronok beli belah...
kalau window shooping lagi best...
ekekek
su demam so tak leh kluar gi me mane...

missSenget said...

santan ape yg bahaya? contoh?

Kuman Chaos said...

kena perah sendiri la nampaknya satna lepas nih.. :D
kuman "Tornado DAH SIAP!!." Entry

siti murni said...

boleh suka-suka hati diorang jual santan campur air, tepung & paling tak sedap sejenis ubat yang tak diketahui....haih...betul2 punya menipu.

wantong said...
This comment has been removed by the author.
blog-tips-kurus said...

wantong ni x jwb pon:
SANTAN ape yg bahaye tu?

wantong said...

to zacky: masak ayam goreng

to su manje: hohoh..xpe2, su window shopping kt tent je

to miss: x sure, dengar dalam berita...

to kuman: yehaaaa

to siti: ye, betul, wantong sgt tidak puas hati

to blog tip kurus: sori2, wantong dgr berita terkini, bahan tersebut masih dalam ujikaji sama ada berbahaya atau tidak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails