Ini Saya

Monday, October 4, 2010

PES 2011


(pic credit to google image)

yeahhh..bagi gamers diluar sana aku nak bagitau yang PES 2011 bakal tiba dipasaran tak lama lagi, dalam bulan oktober hingga november, insyaALLAH. Maybe korang boleh cari yang demo punya untuk cuba try test. Jari-jemari dah menari nih...yehaaaa...

14 comments:

Nobita Sensei said...

hoyyeaaaahhhh! tak sabar aku nak beli yg pirate punye.

Hazwan said...

yeahhhh...

HaNTwO said...

perghhh ni pemain game tegar ni... ;p

Hazwan said...

to hantwo: benar2...heheheh

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

nakal suka fifa online 2..best oooo

Hazwan said...

to lagenda: yeahhhh...terbaik

Syamil Hafiy said...

Ni untuk konsol apE?

Baca gak entri baru saya;

http://syamilhafiy.blogspot.com/2010/10/pabila-jackie-chan-jadi-waiter.html

eszol said...

x best la bro

member aku baru abes downloadmlm td

mcm fifa n winning je

grafik sumpah lawa

tapi interface cam haram

gameplay pon x mcm dulu da

sux giler

Sudir Suichi said...

PES!! terbaek lah!

fiq said...

selalu onliner ker..husband me dah beli n hari2 dok online..he

yahaya said...

pes memang best tapi kena kad grafik baik punye..baru boleh main..

Solihin Zubir said...

woahh.. dh gigil nie weyh.. haha..

EzzEddin said...

menarik la bro blog nih..aku follow ekks :)

Ahmad Al- Fatih said...

Aku dah main pes 2011 ni, control agak susah, Berbeza dengan PES sebelumnya, setiap PES, controlnya akan berbezza. nak kena ambil masa nak training tu. hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails