Ini Saya

Wednesday, October 27, 2010

In The Making...

Haaa...apa yang dalam pembikinannya...? Ketika jalan-jalan di sebuah bandar, aku ternampak satu pembinaan yang sedang rancak berjalan, mungkin mengejar tarikh yang sudah ditentukan untuk mula beroperasi. yehaaa, layan gambar dibawah ni, mungkin dapat membantu apa benda yang dalam pembikinannya...






Pernah tak terfikir atau terlihat dimana-mana benda macam ni...hmmm... Benda ni dinamakan tempat letak kereta. Jenis yang bertingkat dan rotary type. Aku baru je baca surat khabar pasal benda ni. Tup tap tup tap, dah ada depan mata aku. Salah satu teknik yang bijak, tapi tak tahulah siapa yang boleh pakai kalau dah siap???...

11 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Ni kat mana?jimat ruang kan?

Kuman Chaos said...

ada orang yang akan pakai ka? risiko kat kereta lak camnO?
kuman "18SX??.." Entry

Hazwan said...

To lydia: kat bandar ganu

to kuman: hoho, itu persoalan yang sedang bermain sekarang..hmmm

dianafisa81 said...

apa nama kontraktornyer??

Cik Fia said...

wow. ye ke.. canggih

Nor Nadia Syakila binti Jamal said...

subhanallah...canggih2....tapi mesti kene fee sikit kan???

blog-tips-kurus said...

patutnye da lame kene buat parking camni. Jimat ruang. Tapi jgn panik bile x jumpe kereta sendiri. Nanti pengawas parking tu gelakkan (via cctv).

Hazwan said...

Nor Nadia: harap2 fee tu murah..weeee

to b.t.k: hahaha..harap2 x menggelabah bila terlupa parking kerata kt mane..

aman fathur said...

biar betik!! rupenyer tempat letak kereta, ingatkan WMD (weapon of mass destruction) ape yg diorg wat kat KT ni,.. dari 2-3 bijik sampai dah berpuluh2 dah skrg,..

Hazwan said...

to aman: 'biar betik'..hahahah...pesat membangunkan?

nadia said...

aritu gi bandar..baru perasan benda alah ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails