Ini Saya

Monday, September 13, 2010

Stesen Minyak

Yehaaa... Salam raya dari wantong... Shell dan petronas antara brand yang besar di Malaysia dalam industri stesen minyak nih. Tapi kalau brand nih, pertama kali aku jumpa. Percaya tak? Percayalah...Sebuah kampung di negeri Terengganu...



:
:
:
:
:
:





18 comments:

@rtzam said...

Peh!!biar betul..murah tak harge minyak dia..

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

eh! jak bila wujud di m'sia? baru lak tau. hehehe~

ada beza arga minyak tak?

ayie's said...

kat felda aku ada...baru seminggu bukak..tapi kau tak pernah g pun...

ayin~weeweet said...

aah.hrga dia cmana?bgus ni

Sophie Al-yahya said...

wow..first time tahu ade station minyak ni kt malaysia.Good info!

UglyPooh said...

heh....btul ke?
hhehehe....spanjang idup kt dunia ni tak pernah tgk

Hazwan said...

to artzam: harga tak tahu, sebab waktu tu tutup.

to haliza: stesen minyak tu tutup waktu aku pergi

to ayoe: hmmmm..sape punya la ye..

to ayin: memang x tahu..

to sophie: haip, tenkiu sophie..

M a W a D D a H said...

terengganu kat daerah mane??

[^^Daus^^]_MeRenG said...

I da follow u pnye blog... follow i pnye blog pulak !! TGH MENCARI FOLLOWER NEYY :)

y@n@ M!B said...

ni brand tempatan ke??hehe~

+akufobia+ said...

kat sarawak ada lain lagi.hee.

Hazwan said...

to mawaddah: terengganu daerah setiu dekat permaisuri.

to daus: alright bro..insyaALLAH

to yang: belum diketahui lagi awak

to akufobia: ye ke? boleh dikongsi..

S..U..D..@..I..S said...

dtg sini baru tau ada jenama tu....

GaDis CoMeL said...

mana tau 1 day brand ni boleh fight dgn shell & petronas semua tu

ekin said...

haha. stesen minyak baru.

1st time dengar! tq

CouLeur de Chiqu3 said...

kat felda2 ader...penah g kat pahang..nntah la kt mane,,huhuuu..

Hazwan said...

to sudais: hehehe...

to gadis comel: insyaALLAH, suatu hari nanti...

to ekin: saya pun baru first time...

to color: alright...

najihah sahami said...

ehh ehh..ada ek..xpenah jmpa pon kat ganu..kat kg mana ekk?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails