Ini Saya

Thursday, September 2, 2010

Papan Tanda





Yeahh... Mungkin ayat-ayat di atas boleh digunakan untuk papan tanda dalam usaha mengurangkan kemalangan jalan raya. Semoga penunggang dan pemandu memberi perhatian yang sewajarnya ketika berada di jalan raya. Selamat beraya..insyaALLAH

14 comments:

Almy said...

haha, kelakar la.. tapi kalau tukar background lagi cun..

Hazwan said...

to almy: hehehe, pakai paint je, tapi serius x reti

RozSyah said...

ini mesti kes dgr hot.fm pg td kan..hihihi...

iszieylyanziy said...

hahahaha...kelakar kot kalau ada btol2....

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. kalau yang mmg jenis redah je, tak sempat nya nk baca papan-papan tanda ni.. sedar2 dah kat wad.. ok lg la klu kat wad..

Hazwan said...

to Roz: hahahah

to is: yeahhh..jom buat

to asada: hahahah, jgn redah

~~dieylah~~ said...

baru pg td dgr kt radio ttg papan tanda tu..lucu2 la..kalau sy jump mst nk ambik gmbr nyelah.len dr yg len..haha..

azilas said...

Salam...

Selalunya pemandu susah nak baca sbb tak sempat nk tgk signboard2 tu semua.aku sbg co-pilot yg selalu baca papan tanda sepanjang jalan sbb boring, tak ada apa nak buat,perjalanan pulak jauh.

Hazwan said...

to dieyalah: yeahhh..amik tau gmbr2 tu

to azilas: insyaALLAH kamu x boring membaca papan tanda yg unik ni...

zalizalu said...

hahaha.. kalau laaa ad papan tanda camni

Mar said...

haha,buat papan tanda ni setiap 5 kilometer,..semua bawak kereta sopan je,.he3.

Hazwan said...

to zalizalu: harap2 ada suatu hari nanti. insyaALLAH

Hazwan said...

to mar: yeahhh, boleh dipraktikkan ditambah dgn gambar bunga2

RastaMat said...

uish..
aku pikir, klu tibe2 ade signboard awek melintas, lagi senang eksiden..

hahahha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails