Ini Saya

Wednesday, September 8, 2010

Gempa Bumi


credit to google image

Semalam berita di tv beritahu berlaku gempa bumi di New Zealand. Hmm, baru je aku merancang nak further study kat sana. Kalau dah kerap gempa bumi berlaku kat sana bulan ni, cuak gak la. Pemandangan kat sana cantik. Aku pernah diberitahu yang tahap pencemaran udara di sana adalah yang terendah di dunia. Wow. InsyaALLAH suatu hari nanti akan ku tiba jua di sana.

8 comments:

apik pehe said...

selamat sambung stadi..

Dhiaqiud said...

chanteknyer lavender..erk..tulip de x??

Hazwan said...

to apik: insyaALLAH, doakan saya

to Dhiaqiud: hehehe..x sure

Wan_hazel said...

salam lebaran...dkesempatan nie wan nak ucapkan salam kemaafan ..selamat hari raya...maaf zahir dan batin..ade ke batin??hhehe..

Wan post kat ruangan komen entri ..so tak kan hilang...salam aidilfitri..

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

Slmt smbung stadi~

Rosina Joseph Abi said...

nti ari² dpt minum fresh milk dr lembu new zealand.. hehe :p

Bidadari Fiza said...

InsyaAllah...boleh punye..Amin..

sizuka[Izzati] said...

hehe meh meh dtg cni.huhu area yg kne gempa tu belah south.mcm ktorg yg belah north ni agak selamat but still kne bjaga2.huhu~tp memang cantik negara ni:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails