Ini Saya

Thursday, August 26, 2010

WOW

Pagi tadi aku pergi Mydin Mall Terengganu, aku dengan cik lifer jalan-jalan cari kedai jam, nak baiki jam yang pura-pura rosak. wakaka. Habis window shopping, aku ngan cik lifer menerjah promosi tv panasonic. First time aku tengok tv 3D Full HD keluaran Panasonic, tak dipasarkan lagi rupa-rupanya. Memang best, aku rasa nak beli time tuh gak, tapi tak dipasarkan lagi. Cuma kena pakai Cermin mata 3D yang khas, bukan macam yang kat cinema tau. Canggih lagi. Dapat la aku try benda nih ngan cik lifer selama 3 minit sambil tonton iklan Grand Canyon. Jom beli benda nih. Dapat la cenderamata kat atas tuh. Yehaaa...

2 comments:

Jiji-Fify said...

hai hazwan!! :)
i read ur belog too!

ejum said...

best oo layan cite 3D kat rumah xyah g cinema lagi pas ni..msti mahal hargannya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails