Ini Saya

Wednesday, June 30, 2010

Seluar 3 suku

Cik Shida, terima kasih belikan seluar 3 suku. Ahaks2. I like. Main futsal dengan bersungguh-sungguh. Yeah.

Monday, June 28, 2010

Lutut

Oh lututku, apa yang menjadikan asbab untuk kau sengal-sengal. Belum tahap sakit lagi. Tetapi sengal-sengal tersebut sudah berkurang. Syukur. Perut sudah kenyang, apa mau buat ya...?

Saturday, June 26, 2010

Selamat Pagi

Entri ini dibuat adalah untuk mungucapkan selamat pagi kepada para blogger yang memblog dipagi hari... Selamat pagi, ceri-ceria selalu... InsyaALLAH.

Thursday, June 17, 2010

part 2...pokok bercahaya

Pertama kali sampai kat sini, perasaan aku macam ada oversea. yeahhh.. Tidak perlu pergi jauh-jauh, di Malaysia pun ada.

kenderaan santa ke?


Cuti-cuti Malaysia...


p\s: gambar-gambar yang selbihnya akan diupload secara berperingkat-peringkat. insyaALLAH

Tuesday, June 15, 2010

Apahal lu...

Haih, apahal lagu 'muda' macam lagu band the strokes, someday, its hard to explain, hampir sama la bai... hmmm, band indon lagi baik la...

Italy vs Paraguay

Seri je ke bang??? Wakakaka... Tahniah Paraguay... Tapi aku sokong Brazil...

Monday, June 14, 2010

Pokok Bercahaya



Pernah tengok tak pokok bercahaya? Kalau belum pernah, saksikan gambar-gambar di bawah ini.

Cantikkan...


Kalau berkesempatan, lawatlah bandar i-city, shah alam.
Sempena cuti sekolah ni, amatlah sesuai bagi mereka2 yang ingin bawa anak-anak jalan2.
Kos masuk pun tak banyak, hanya bayar RM1 sahaja bagi tempat letak kereta.


p/s: gambar-gambar lain akan diupload dari semasa ke semasa, insyaALLAH.

Sunday, June 13, 2010

Nasi Kandar

Macam mana rupa sebenar nasi kandar?

Friday, June 11, 2010

Cuti-cuti Malaysia

Hampir seminggu jalan-jalan melihat alam, akhirnya pulang ke rumah sewa. Penat-penat. Segala bibit-bibit manis yang dirakam ketika percutian akan diupload tidak lama lagi, insyaALLAH.

Monday, June 7, 2010

Interview

Penat melayan karenah si penemuduga. Tapi sangat best dapat jalan-jalan kawasan sekitar universiti dan juga masjid yang besar kubahnya. Juga tourist guide yang sangat baik hati.
:
:
:
:
Cuti-cuti Malaysia ke?



p/s: gambar-gambar akan diupload insyaALLAH

Sunday, June 6, 2010

Rambut


Aku rasa rambut yang paling cantik yang boleh dilihat adalah selepas bangun tidur.

Tengok cermin dan lihatlah rambut sendiri.

Cantikkan?

credit to google for this pic

Saturday, June 5, 2010

The Strokes

credit to google for this pic

nostalgia sungguh
bila lagi nak jamming lagu-lagu dari band nih

Thursday, June 3, 2010

Constipation

A few way to avoid constipation.

1. Drink a lot of water

2. Eat a lot of fiber (Depend on situation)

InsyaALLAH

Wednesday, June 2, 2010

Syurga itu mahal

Siapa mahukan syurga? Kalau mahu, berusahalah. Syurga itu mahal harganya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails