Ini Saya

Saturday, November 29, 2008

at last

akhirnya, keinginan yg sudah lame terpendam untuk berbual ngan SI DIA akhirnye tercapai...
syukur2...
bahagia2...

balik kampung..lalalalala..

best ble balik kampung halaman...
part paling best bile dpt tido awal, pastu hujan plak, seronok tuh...
hampir sebulan berada di kampus...
udang galah, huhuh, nikmat2...

Tuesday, November 18, 2008

train


time nih dalam train kt india, musim panas..hot..hot..hot... part yg best bile ade org jual 'teh beng' ngan 'kopi'...

kukukuku



Time ni aku kat airport kolkata, tunggu next flight nak ke new delhi...kalakutakutaeoeoeoeoeoeoeooe (lagu dr.bombay)
oh, sebelah ni member aku..teka, org mane?

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Siap sedia untuk berlepas...
hahahah...
camner agaknye naik kapal terbang...
dari kecik nak naik kapal terbang...
kapal terbang...terbang..terbang..
merasa gak akhirnya...
best2...






Thursday, November 13, 2008

benarkah?????

Bgn dr tido, aku tgk citer nih kat astro sambil makn nasi putih, berlaukkan telur masak pedas...oh ye, ....hampir aku menitiskan air mata, ade jgk manusia yang bela musang sbg haiwan peliharaan...aku ingtkn cik pig je..huhuhuhuh..comelkan musang nih..
aku sarankan korang bela lah sekor..
aku rase kat kampus nih pun banyk musang...
kat kawasan pgcc aku rase bnyk musang...
jadi belalah ramai2

Monday, November 10, 2008

ape nih?????


Tahu tak, pebendi nih...?

ready dh ke?

siap-sedia sume...

banyakkan amal di dunia, untuk bekal di sana

bukan harta, bukan kereta mewah, bukan wang ringgit, bukan pangkat...

tempat persinggahan pertama, jika berjaya melepasi persinggahan pertama, maka persinggahan yg seterusnye akan mudah, insyaALLAH...

jika persinggahn pertama dh gagal, pikir2 r sendiri...

sementara je dunia nih...

peringatan untuk diri sendiri dan untuk manfaat orang lain...

Monday, November 3, 2008

hari ni punye citer...


entah...

nampak bulat...

tapi bulat ke?

inilah citernye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails