Ini Saya

Wednesday, December 31, 2008

hari ni punye citer...

hari nie bwk bekal dari rumah...best2...

Tuesday, December 30, 2008

PES 2009

hari ni berentap PES 2009...
oklah...

Monday, December 29, 2008

cuti..

hari nie...cuti..yea..yea..yea

Sunday, December 28, 2008

akhirnye......

hari semalam penuh dgn perkara2 menarik... jauh jgk lah berjalan-jalan... ngantuknye....zzzzzzzz

Friday, December 26, 2008

kuantan-k.t

penatnye ari nie...tunggang moto dr kuantan ke k.t...Lebih kurang 2 tahun lebih aku ulang-alik dr kuantan ke k.t..kadang2 naik bas atau kereta, tapi kenderaan utama adlh moto EX5 ku...Mcm2 kejadian y aku alami...Mcm2 lori dh aku jmpe..Lori minyak, lori besi, x ingt dh aku lori ape lg, mcm2 lori lah... Kereta pun, dh mcm2 jenis kereta dh aku jmpe...

Sunday, December 21, 2008

nak daftar ke....???

daftar...daftar...daftar.....

Saturday, December 20, 2008

penatnye.......

penat..penat...penat..penat...penat...

Tuesday, December 16, 2008

futsal

puasnye main futsal malam tadi.......hahahahahah
pastu g i.m tgk si Dia...hahahahahahh

Saturday, December 13, 2008

cicakman 2

aku dh tgk citer ni...
boleh lah...
tgk lah..
support citer m'sia

Friday, December 12, 2008

dalam dilema

berkecamuk hatiku..
jiwa kaca

Monday, December 1, 2008

potong

hari ni aku g potong rambut kt megaMall...

Saturday, November 29, 2008

at last

akhirnya, keinginan yg sudah lame terpendam untuk berbual ngan SI DIA akhirnye tercapai...
syukur2...
bahagia2...

balik kampung..lalalalala..

best ble balik kampung halaman...
part paling best bile dpt tido awal, pastu hujan plak, seronok tuh...
hampir sebulan berada di kampus...
udang galah, huhuh, nikmat2...

Tuesday, November 18, 2008

train


time nih dalam train kt india, musim panas..hot..hot..hot... part yg best bile ade org jual 'teh beng' ngan 'kopi'...

kukukuku



Time ni aku kat airport kolkata, tunggu next flight nak ke new delhi...kalakutakutaeoeoeoeoeoeoeooe (lagu dr.bombay)
oh, sebelah ni member aku..teka, org mane?

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Siap sedia untuk berlepas...
hahahah...
camner agaknye naik kapal terbang...
dari kecik nak naik kapal terbang...
kapal terbang...terbang..terbang..
merasa gak akhirnya...
best2...






Thursday, November 13, 2008

benarkah?????

Bgn dr tido, aku tgk citer nih kat astro sambil makn nasi putih, berlaukkan telur masak pedas...oh ye, ....hampir aku menitiskan air mata, ade jgk manusia yang bela musang sbg haiwan peliharaan...aku ingtkn cik pig je..huhuhuhuh..comelkan musang nih..
aku sarankan korang bela lah sekor..
aku rase kat kampus nih pun banyk musang...
kat kawasan pgcc aku rase bnyk musang...
jadi belalah ramai2

Monday, November 10, 2008

ape nih?????


Tahu tak, pebendi nih...?

ready dh ke?

siap-sedia sume...

banyakkan amal di dunia, untuk bekal di sana

bukan harta, bukan kereta mewah, bukan wang ringgit, bukan pangkat...

tempat persinggahan pertama, jika berjaya melepasi persinggahan pertama, maka persinggahan yg seterusnye akan mudah, insyaALLAH...

jika persinggahn pertama dh gagal, pikir2 r sendiri...

sementara je dunia nih...

peringatan untuk diri sendiri dan untuk manfaat orang lain...

Monday, November 3, 2008

hari ni punye citer...


entah...

nampak bulat...

tapi bulat ke?

inilah citernye...

Monday, October 27, 2008

80-an



ni r aku time kecik2...
motosikal ku yg pertama..
.

aku x tau r ape brand moto ni
honda ke, yamaha ke, atau modenas...?

tapi yg hebatnye x yah pakai minyak tuh..
tu diaaaaaaaaaa....

tapi sekrang aku x tau mane perginye menghilang superbike aku tuh...
kena campak dlam tong sampah kot atau dh rosak...

ape2 hal pun, zaman kanak2 best giler...

Sunday, October 26, 2008

tika itu.........





....hahahah...


india mari...bukan ipoh mali...


ni r member aku, namenye kana...


org jepun tuh...


bdk ijazah gak...


time ni dalm train india...


best gak first, time naik train...


boleh tahan r...


awek india pun bleh tahan r...


bukan mcm awek india kat malaysia..


jauh bezanye, ibarat bunga matahari nagan bunga taik ayam...


betul ke peibahasa tuh... ape2 aje...

kan ku upload lg gmbr2 yg terbaru...

harap sabar menanti...

insyaALLAH...

Thursday, October 16, 2008

16 october 2008

inilh enteri ku...
suatu ketika...
ketika itu...
entah

Tuesday, May 6, 2008

bagai makan di kedai pok sang...

first time mkn kt gerai tu.. aku terkentut sambil ketawa..... aku, cibon, jayB, Bijan, dan Cik Peng dating bersama buat pertama kalinye... Sungguh mengasyikkan, sambil dibuai angin sepoi2 bahasa... iskh, ape yang aku rapukan ni..... telur rebus dua biji, roti kosong, ngan nasi minyak adalah pelengkap kepada subset kentut ku....

Saturday, April 26, 2008

hari2 kena risau pasal iman....

bak kata member aku... 'jgn melabur kat gurlz y ko minat kalau x dpt hasillllll.......'

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails